Médiaajánlat

www.szekszardfurdo.hu honlapon lehetőség van kedvezményes kiemelésre a fürdők számára, illetve egyéb cégek hirdetéseinek megjelenítésre.

Néhány tudnivaló a honlapról:

Az oldal azzal a céllal jött létre, hogy egy helyre összegyűjtse a szekszárdi és a Tolna megyei fürdőkkel kapcsolatos információkat. Az oldal a legtöbb nagy forgalmú a szekszárdi és a Tolna megyei fürdőkkel kapcsolatos kulcsszavakra (Szekszárd fürdő, Szekszárd strand, szekszárdi fürdő, szekszárdi strand, Tolna megyei strand, Tolna megyei fürdő, stb.) az első helyen vagy közvetlenül annak közelében található, így aki ezekre a kifejezésekre keres az a www.szekszardfurdo.hu honlappal fog találkozni.

Kedvezményes kiemelési lehetőség ára:

  • Banner kiemelés (az oldal tetején, 1920x700px-es méretben): bruttó 7000 Ft/hó (maximum 3 hirdetést jelentetünk meg egyszerre)
  • Oldalsáv kiemelés (az oldal jobb oldalán, 250x275px-es méretben): bruttó 4000 Ft/hó
  • PR cikk megjelentetése (1200 – 1600 karakter + 1-2 kép): bruttó 2500 Ft/cikk (az ár a cikk megírását nem tartalmazza)

A hirdetések megjelennek a társoldalainkon is.

Igény esetén természetesen lehetőséget biztosítunk a megjelenített banner hirdetések folyamatos cseréjére is, hogy így hatékonyabban lehessen reklámozni az időszakos, hétvégi programokat is.

A PR cikkek 3 alkalommal megosztásra kerülnek a Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/pecsfurdo) is.

A hirdetők számára igény esetén természetesen látogatottsági statisztikát is tudunk biztosítani.

Amennyiben érdekeli az ajánlat vagy további adatokra lenne szüksége a honlap vagy a facebook oldal látogatóiról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.